Published: Saturday, 25 June 2022
Αγαπητοί μαθητές/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές/επανεγγραφές στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Ελευσίνας - Κελεός για το σχολικό έτος 2022-2023. Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου μας, είναι από τις 17:00 έως τις 21:30.

Στο εσπερινό ΕΠΑ.Λ. έχουν δικαίωμα να φοιτούν:
α) ενήλικοι μαθητές,
β) ανήλικοι εργαζόμενοι μαθητές (δείτε εδώ τις προϋποθέσεις).

Οι Τομείς της Β΄ τάξης και οι Ειδικότητες της Γ΄ τάξης που θα λειτουργήσουν το σχολικό έτος 2022-2023 στο σχολείο μας είναι:

ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
 1. 1) Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
 2. 2) Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
 3. 3) Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού
 4. 4) Τεχνικός Οχημάτων

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
 1. 1) Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
 1. 1) Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

ΤΟΜΕΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
 1. 1) Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ ? ΕΥΕΞΙΑΣ
 1. 1) Βοηθός Νοσηλευτή
 2. 2) Κομμωτικής Τέχνης

ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
 1. 1) Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
 2. 2) Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ για το σχολικό έτος 2022-2023

Από τις 24 Ιουνίου 2022 έως και τις 7 Ιουλίου 2022, όσοι/ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής» μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

Για να διαβάσετε αναλυτικά την Εγκύκλιο Ηλεκτρονικών Εγγραφών πατήστε εδώ.

Η σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές γίνεται με τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα. Επισημαίνεται ότι, αν οι αιτούντες/σες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δεν διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

Για να είναι δυνατή η ταυτοποίηση ενός/μίας μαθητή/τριας και η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησής του/της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές, ο/η αιτών/ούσα θα πρέπει να γνωρίζει τον Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.) του μαθητή/τριας (αναγράφεται στον έλεγχο/απολυτήριο/πτυχίο του μαθητή ή διαφορετικά επικοινωνήστε με το σχολείο τελευταίας φοίτησης).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, θα πρέπει να προσκομίσετε στο σχολείο τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω, στις εξής ημερομηνίες:
 1. 1. Με φυσική παρουσία στο σχολείο μέχρι τις 30 Ιουνίου (προτείνεται για να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα).
 2. 2. Έως την 22η Ιουλίου 2022 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 3. 3. Με φυσική παρουσία, κατά τις ημέρες θερινής εφημερίας του σχολείου, δηλαδή στις 5, 12 και 19 Ιουλίου 8:00π.μ.-2:00μ.μ.
Όλες οι εγγραφές και η προσκόμιση δικαιολογητικών είναι καλύτερο να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα είναι ανοιχτά τα σχολεία, ώστε σε περίπτωση προβλημάτων να μπορέσουν αυτά να επιλυθούν.

Οι μαθητές που αδυνατούν να υποβάλουν μόνοι τους την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής», μπορούν να έρθουν στο σχολείο μέχρι τέλος Ιουνίου και ώρες 6:00μμ?8:00μμ με τους κωδικούς taxis. Μετά τις 30 Ιουνίου τα σχολεία θα είναι κλειστά, οπότε η επικοινωνία θα γίνεται είτε τις ημέρες εφημερίας (κάθε Τρίτη 8:00π.μ.-2:00μ.μ.), είτε με e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Οι μαθητές του σχολείου μας που επιθυμούν να μετεγγραφούν σε άλλο σχολείο το σχ. έτος 2022-2023 θα πρέπει να φέρουν στο σχολείο (μέχρι τέλος Ιουνίου) αντίγραφο της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής» που θα υποβάλλουν, προκειμένου να τους εκδώσουμε «Πιστοποιητικό σπουδών» το οποίο θα καταθέσουν στη νέα σχολική μονάδα.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την εγγραφή μαθητή/τριας στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (ΚΕΛΕΟΣ), οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, να υποβάλουν στο σχολείο τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Για επανεγγραφές:
1) Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης κατά την έννοια και με τις συνέπειες του ν. 1599/1986 (Α' 75). Μπορείτε επίσης να μας τη στείλετε (σαν αρχείο *.pdf) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2) Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας ή του/της ιδίου/ας, αν είναι ενήλικος/η, στην οποία θα δηλώνονται:
«Επιθυμώ την εγγραφή του/της μαθητή/τριας ?????.....???????????? στην ?.. τάξη του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ελευσίνας (Κελεός) σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. ????????????.. Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής. Ο/η ανωτέρω εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια πληροί τις προϋποθέσεις εγγραφής σε εσπερινό ΕΠΑ.Λ.»

Την παραπάνω Υπεύθυνη Δήλωση μπορείτε να την εκδώσετε ΨΗΦΙΑΚΑ (δεν χρειάζεται υπογραφή), αντιγράφοντας και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο προηγούμενο κείμενο μέσω του συνδέσμου:
https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses
Διαφορετικά μπορείτε να τα τη συμπληρώσετε στο σχολείο ή πατώντας εδώ να την συμπληρώσετε και να μας τη στείλετε (σαν αρχείο *.doc) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Στη συνέχεια θα πρέπει να έρθετε στο σχολείο (μέχρι τέλος Ιουνίου) για να την υπογράψετε.
Η αίτηση θα πρέπει να απευθύνεται προς: «ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΚΕΛΕΟΣ»

Για ΝΕΕΣ εγγραφές εκτός από τα παραπάνω, θα χρειαστεί να προσκομίσετε και τα εξής:

3) Τίτλο Σπουδών:
α) Απολυτήριο Γυμνασίου, αν αυτό δεν έχει διαβιβαστεί υπηρεσιακά, ή άλλο ισότιμο τίτλο.
ή
β) Φωτοαντίγραφο πτυχίου ή απολυτηρίου.
ή
γ) Πιστοποιητικό Σπουδών του/της μαθητή/τριας από το σχολείο στο οποίο φοιτούσε ή από το σχολείο στο οποίο φυλάσσονται τα αρχεία σχολείου που καταργήθηκε.

Για να δείτε σε ποια τάξη έχετε δικαίωμα εγγραφής, πατήστε εδώ.

4) Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του/της μαθητή/τριας και Πιστοποιητικό Γέννησης του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια. Το Πιστοποιητικό Γέννησης μπορείτε να το εκδώσετε στα ΚΕΠ ή στο Δήμο ή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/esoterikon/pistopoietiko-genneses

5) Φωτογραφίες ταυτότητας (4).

6) Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής και το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου κατατίθεται στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή. Το Α.Δ.Υ.Μ. ισχύει για τρία (3) σχολικά έτη. Την ευθύνη συμπλήρωσης του Α.Δ.Υ.Μ. έχουν οι παιδίατροι ή οι γενικοί γιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, οι παθολόγοι, ανεξαρτήτως μονάδας ή φορέα που υπηρετούν ή συνεργάζονται, καθώς και ανεξάρτητοι ιδιώτες ιατροί των ανωτέρω ειδικοτήτων. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας μπορείτε να το εκτυπώσετε πατώντας εδώ.
7) Οι ανήλικοι εργαζόμενοι μαθητές ανάλογα με την περίπτωση που υπάγονται, θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο τα δικαιολογητικά που αναφέρονται εδώ.

Παρακαλούμε τους μαθητές που θα στείλουν τα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., να προβούν σε τηλεφωνική επιβεβαίωση παραλαβής (210-5565202 ή 210-5543443 κος Θώμος Χρήστος).